Καλώς ορίσατε στο ενημερωτικό blog του Π. Τ. Κρήτης της Έ. Ε. Χ.
Σκοπός δημιουργίας του blog είναι
να λειτουργήσει ως ένα μέσο διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για θέματα Χημείας και όχι μόνο!
Περιμένουμε τις απόψεις σας τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας!

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Π. τ. Κρήτης
Επιμενίδου 19, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνο-fax : +30 - 2810 - 220 292
e-mail: eexkritis@yahoo.com
Site: www.eex-crete.gr
Αναζητείστε την ομάδα μας στο facebook:
http://www.facebook.com/group.php?gid=295140294473

Ωράριο λειτουργίας της γραμματείας του Π.τ. Κρήτης:
Τετάρτη, Παρασκευή 18:00-21:00

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Διαδικτυακα σεμινάρια (webseminars)





Αγαπητοί συνάδελφοι

Το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των συναδέλφων για συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση ανεξαρτήτως τόπου και αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία σήμερα, εφαρμόζει τον θεσμό του διαδικτυακού σεμιναρίου (webseminar) με την χρήση διαδραστικής δικτυακής πλατφόρμας

Στόχος είναι σε μελλοντικά σεμινάρια  να υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής χωρίς να είναι αναγκαία η φυσική παρουσία του συμμετέχοντος. Η δυνατότητα αυτή, της οργάνωσης δηλαδή "γεωγραφικά τυφλών" δραστηριοτήτων είναι απαραίτητη μια και το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης έχει αναφορά σε όλη την Κρήτη και πρέπει να δίνει ίσες δυνατότητες στα μέλη του ανεξάρτητα τόπου διαμονής.

Έτσι στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου με θέμα «Επιχειρηματικότητα – νέες ευκαιρίες απασχόλησης» την Δευτέρα 16/7 θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και δοκιμαστικά, το πρόγραμμα για την διαδικτυακή παρακολούθηση. Θα υπάρχει επομένως η δυνατότητα συμμετοχής για περιορισμένο αριθμό ατόμων, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στην εκδήλωση μέσω διαδικτύου. 

 Η αίτηση-δήλωση συμμετοχής και η απάντηση για την διαδικτυακή εκδήλωση θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο eexkritis@yahoo.com έως την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 ώρα 12:00μμ. Μετά την επιλογή των ατόμων θα σταλούν αναλυτικές οδηγίες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) για την σύνδεση σας μέσω ίντερνετ στην δικτυακή πλατφόρμα. Στην παρούσα φάση και επειδή, όπως αναφέρεται παραπάνω η προσπάθεια γίνεται δοκιμαστικά για περιορισμενο αριθμό συναδέλφων θα είναι επιλεχθούν συνάδελφοι από άλλες πόλεις και όχι από το Ηράκλειο, μια και αυτοί θα έχουν την δυνατότητα της φυσικής παρουσίας.




Με εκτίμηση
ΕΕΧ Κρήτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου